Introdu adresa ta de email si descarca acum gratuit eBook-ul

 

Vreau sa primesc e-book-ul pe adresa de email:

Testari si Profilari Psihologice

 

Programe certificate de evaluare a indivizilor si echipelor din compania ta

 

SDI®, Belbin® si CPI® sunt cateva dintre programele certificate international prin care orice manager sau antreprenor poate ajunge la cele mai bune concluzii referitoare la angajatii sai sau la echipele si departamentele organizatiei in care activeaza/ pe care o conduce. Prin aceste testari si profilari psihologice poti determina daca oamenii din compania ta sunt cei mai potriviti pentru atingerea obiectivelor tale, daca pozitiile pe care le ocupa sunt cele care le stimuleaza cel mai bine munca in folosul atingerii performantei, dar poti intelege si exact ce fel de oameni sunt cei mai potriviti pe care sa ii cauti in viitoarele procese de selectie si recrutare.

Apeleaza la specialistii nostri pentru programul potrivit companiei tale

Contacteaza-ne acum!

Acest instrument certificat poate fi folosit de orice companie, prin intermediul nostru, atata vreme cat managementul acesteia isi doreste o comunicare mai eficienta, vanzari mai mari, angajati mai motivati si mai putine conflicte.
SDI® este un instrument profesional, fundamentat stiintific, ce ajuta la imbunatatirea eficientei individului si a echipei. De asemenea, la nivel international, este cel mai eficient instrument care ajuta in descoperirea motivatiei oamenilor si in managementul conflictelor.

Programul este bun atat pentru manageri, pentru a-si cunoaste echipa si pentru a sti cum sa lucreze cu fiecare individ in parte, dar si pentru echipa de vanzari, pentru a-si cunoaste mai bine clientii si pentru a sti cum sa ii abordeze pe fiecare in parte. Practic eficienta sa este dovedita pentru oricine lucreaza cu oameni.

Strenghts Deployment Invetory® ofera de aproximativ 40 de ani solutii practice cu aplicabilitate imediata pentru:

N

Imbunatatirea muncii in echipa

N

Dezvoltarea adevaratilor lideri

N

Sustinerea activa a oamenilor in cursul schimbarilor organizationale

N

Cresterea generala a performantelor

N

Imbunatatirea relatiilor cu clientii

N

Rezolvarea momentelor de stres si de conflict din companii

Lasa specialistii nostri sa te ajute. Apeleaza la noi pentru aplicarea SDI®

Contacteaza-ne acum!

Este foarte dificil sa obtii o echipa eficienta in lipsa unor informatii despre cum va performa fiecare membru al echipei respective. Belbin Team Roles® indica modul in care un individ se simte si cum va actiona in cadrul unei echipe. Acest lucru te va ajuta sa iei cele mai bune decizii asupra structurii fiecarei echipe si a fiecarui departament, dar si a responsabilitatilor si rolurilor individuale in cadrul acestora.

Echipele participante la aceste programe beneficiaza de o abordare pragmatica, concentrata in mod concret pe cresterea productivitatii lucrului in echipa, dar si  pe dezvoltarea echipei in termeni de comunicare si eficienta in atingerea obiectivelor  comune.

Finalitatea acestor programe consta in:

DIAGNOZA ECHIPEI din punct de vedere al factorilor critici pentru performanta acesteia in mediul de lucru (Instrument BELBIN Team Mapping): stabilirea unui diagnostic al fiecarui departament, identificand factorii care il ajuta in prezent sa obtina performanta, precum si factorii care IMPIEDICA fiecare departament (sau echipa de manageri) in prezent sa isi creasca nivelul de performanta.

PLAN DE ACTIUNE pentru a creste performanta echipei in mediul de lucru: stabilirea unei strategii specifice fiecarui departament, cu scopul de a accentua si a folosi cat mai mult, intr-un mod structurat, factorii care faciliteaza performanta si a corecta/ atenua efectele factorilor care afecteaza performanta fiecarei zone.

Principalele beneficii ale Belbin Team Roles®

Beneficii pentru echipa de management:

–        Fiecare membru isi cunoaste mai bine abilitatile in cadrul unei echipe

–        Fiecare membru identifica foarte clar contributia celorlalti

–        Fiecare membru identifica zonele de imbunatatit fie prin dezvoltare, fie prin realocare de sarcini, fie prin completare cu un alt membru al echipei

–        Concepe solutii concrete si specifice pentru cresterea comunicarii si randamentului

–        Identifica rolurile necesare in caz de extindere sau reorganizare a echipei

–        Identifica solutii pentru eventuale conflicte intre membrii echipei, conflicte bazate pe diferenta (neconstientizata) de roluri.

Beneficii pentru angajator/client:

–        Vei intelege daca fiecare persoana este bine alocata pe post

–        Vei avea informatii clare despre cum poti extinde, reorganiza echipa, daca este nevoie

–        In caz de recrutare, vei avea o imagine clara a persoanei ce trebuie angajata, dincolo de studii si experienta, ci ca impact in echipa si in cadrul obiectivelor companiei

–        Vei intelege cum sa abordezi membrii echipelor, personal, in caz de conflicte, nepotriviri de opinii, astfel incat sa obtii un consens ce duce la atingerea obiectivelor si cresterea profiturilor.

Lasa specialistii nostri sa te ajute. Apeleaza la noi pentru aplicarea Belbin Team Roles®

Contacteaza-ne acum!

CPI® – California Psychological Inventory®/ Inventarul Psihologic California (CPI260) – este cel mai puternic instrument psihometric pentru evaluarea personalitatii umane, adulte, normale. Poate fi administrat intr-un timp scurt (aprox. 20 de minute), fie pe hartie, fie electronic, oferind o (auto)evaluare si o analiza obiectiva a nevoilor de dezvoltare atat pe plan profesional cat si pe plan personal.

Pentru un manager, o aplicare extrem de utila a acestui instrument consta in realizarea profilurilor psihologice ale echipei sale in scopul intelegerii diferentelor comportamentale. O data intelese motivatiile interne ale coechipierilor, un manager atent va sti cum sa comunice obiectivele, astfel incat fiecare membru sa fie stimulat sa si le insuseasca si sa le atinga.

Profilul contine 31 de scale care sunt grupate in 4 categorii principale:

l

Relationarea cu ceilalti: in aceasta categorie descoperim cat de Dominanti , de Ambitiosi, suntem in relatiile cu ceilalti, daca suntem Sociabili sau nu, daca ne Acceptam sau daca suntem Independenti  si Empatici.

l

Managementul de sine ne arata cum ne gestionam resursele interioare. Putem intelege daca suntem Responsabili si care este perceptia noastra despre responsabilitati; cum ne raportam la normele si valorile sociale; daca suntem sau nu o  persoana care isi controleaza impulsurile sau isi gestioneaza stresul.

l

A treia categorie de scale ne arata cum gandim, care ne este stilul interpersonal si ce ne motiveaza , iar cea de-a patra categorie se refera la caracteristicile noastre legate de job: potentialul managerial, de leadership, inclinatia spre impunerea regulilor sau gradul personal de incapatanare in relatiile cu ceilalti etc.

Fiecare subiect evaluat primeste un raport personal, in urma unei discutii individuale bazata pe rezultatele profilului. In cazul evaluarii unei echipe se realizeaza si un profil de echipa.

Lasa specialistii nostri sa te ajute. Apeleaza la noi pentru aplicarea Californian Psychological Inventory®

Contacteaza-ne acum!

Consultantii nostri sunt certificati international pentru aplicarea acestor metode, testari si profilari psihologice si au experienta a sute de programe implementate. Dupa aplicarea acestor programe, expertii Traininguri Specializate isi vor oferi rapoartele necesare intelegerii organizatiei tale si te vor asista in luarea celor mai bune decizii pentru atingerea performantei individuale si de echipa in compania ta.

Contacteaza-ne si lasa-ne sa te ajutam!

Telefon: 0770 686 119 Email: contact@trainingurispecializate.ro contact@themarkers.ro

No Fields Found.