Introdu adresa ta de email si descarca acum gratuit eBook-ul

 

Vreau sa primesc e-book-ul pe adresa de email:

Executive Search

 

Program complex de selectie si recrutare al personalului top management al oricarei companii

 

Echipa de conducere a oricarei companii este esentiala pentru buna functionare si dezvoltare a acesteia, asadar recrutarea personalului potrivit pentru pozitiile de management este un proces extrem de important.

Acorda-i importanta cuvenita si contacteaza-ne pentru a-ti recruta personalul de top!

Contacteaza-ne acum!

Cautarea top management-ului companiei tale reprezinta un proces ce iti va consuma o multime de resurse, precum timp si bani, si, mai mult, in cazul in care nu vei alege persoanele potrivite repercusiunile pot fi semnificative pentru afacerea ta.

Indiferent de complexitatea unei afaceri, de numarul de departamente pe care le are sau de cifra de afaceri, valoarea umana este cheia succesului ei. Cu atat mai mult, personalul ce ocupa pozitiile de management, trebuie sa fie perfect potrivite pentru compania ta. De la cunostinte, experienta, competenta, comportamente si atitudine, capacitatea de integrare in organizatie, toate aceste criterii trebuie sa fie avute in prim plan in procesul de selectie si recrutare.

Lasa specialistii nostri sa te ajute. Apeleaza la noi pentru serviciul de executive search!

Contacteaza-ne acum!

Avem experienta necesara pentru a gasi personalul de top pentru compania ta. Totodata, vom folosi toate resursele, relatiile si instrumentele de care dispunem pentru a crea echipa perfecta de management a afacerii tale.

Cum functioneaza?

1

Ne contactezi

2

Ne intalnim si discutam despre afacerea ta si despre ce asteptari ai de la persoana care va ocupa pozitia pe care o ai in vedere.

3

Cream impreuna profilul candidatului perfect

4

Ne apucam de cautarea celor mai potrivite persoane care sa devina managerii tai

5

Folosim toate platformele pe care le avem la dispozitie si toata reteaua de management cu care relationam

6

Selectam cei mai potriviti candidati, ne intalnim cu ei si ii identificam pe cei mai potriviti pentru afacerea ta

7

Analizam cu atentie baza de date si iti prezentam cei trei candidati care se integreaza cel mai bine in compania ta.

8

Ii testam si le identificam profilele de personalitate, comunicare, competentele si iti prezentam, alaturi de candidati, rezultatele investigatiilor noastre, astfel incat sa te ajutam sa il ajuti pe cel mai bun.

Apeleaza la noi pentru serviciul de executive search!

Contacteaza-ne acum!

Suntem siguri ca putem sa iti livram cele mai bune rezultate, astfel ca iti oferim o perioada de garantie de 3 luni pentru noul tau manager. Ce inseamna asta? Ne asumam faptul ca in primele trei luni de la angajare, daca realizezi ca angajatul nu se potriveste cu echipa sau ai orice alta nemultumire, vom oferi gratuit un alt candidat sau reluam procesul de selectie si recrutare a candidatului potrivit pentru respectiva pozitie.

Alege serviciul nostru de executive search pentru o echipa de top management perfecta ce va conduce afacerea ta spre succes.

Consultantii nostri sunt gata sa te ajute sa iti recrutezi personalul potrivit. Vorbim despre persoane care detin o experienta valoroasa in top managementul unor mari companii romanesti sau multinationale, care stiu exact ce sa aleaga pentru tine. Totodata, toti specialistii care iti stau la dispozitie au recrutat sute de persoane pentru pozitiile de management ale companiilor din care au facut parte sau cu care au colaborat, iar expertiza lor, ca echipa, este un plus urias pentru afacerea ta.

Profita de el!

Telefon: 0770 686 119 Email: contact@trainingurispecializate.ro contact@themarkers.ro

No Fields Found.