Introdu adresa ta de email si descarca acum gratuit eBook-ul

 

Vreau sa primesc e-book-ul pe adresa de email:

Evaluarea personalului

 

Program complex si personalizat de evaluare a angajatilor pentru cresterea performantelor si atingerea obiectivelor de business ale companiei tale

 

Evaluarea personalului din oraganizatia ta este un proces periodic, vital pentru cresterea productivitatii oamenilor, echipelor si companiei in sine, pentru atingerea succesului. Mai exact, reprezinta aprecierea neutra a angajatilor pe baza unor criterii stabilite anterior, facand o comparatie intre asteptarile angajatorului, resposabilitatile salariatului si gradul de indeplinire al acestora.

Apeleaza la specialistii Traininguri Specializate pentru serviciul de evaluare a personalului

Contacteaza-ne acum!

In functie de rezultatele unei evaluari corecte, poti trage o serie de concluzii foarte importante pentru dezvoltarea organizatiei. Spre exemplu, poti identifica faptul ca abilitatile unui angajat nu sunt suficient de bine exploatate sau ca un altul nu se potriveste cel mai bine sa ocupe postul actual. Poti intelege de ce o echipa nu reuseste sa isi indeplineasca la timp sau eficient sarcinile sau ca anumite persoane nu sunt suficient de motivate sa lucreze la productivitate maxima.

Ce iti oferim?

Implementarea unor sisteme de evaluare 100% personalizate si adaptate pentru compania ta si pentru indivizii ce vor fi supusi evaluarii, prin dezvoltarea unor instrumente de lucru si a unei metodologii necesare unor procese corecte si complexe de evaluare.

Totodata, adaptam pentru tine si o serie de sisteme de evaluare certificate international, precum evaluarea 360, si coordonam implementarea lor corecta in compania ta.

Apeleaza la specialistii Traininguri Specializate pentru serviciul de evaluare a personalului

Contacteaza-ne acum!

Cum functioneaza?

1

Ne contactezi, ne intalnim, discutam si iti intelegem problema, nevoile si activitatea echipei, departamentelor sau indivizilor ce urmeaza a fi evaluati.

2

Analizam posturile ce vor fi supuse procesului de evaluare.

3

Identificam atributiile, responsabilitatile si implicatiile pe care fiecare post le are si iti oferim feedback referitor la acestea.

4

Dezvoltam instrumentele de lucru si metodologia necesara proceselor de evaluare care sa duca la cresterea performantelor afacerii tale.

5

Iti livram aceste materiale si strategii si le discutam impreuna.

6

Asistam procesul de evaluare si ne asiguram ca este coordonat in mod corect, astfel incat rezultatele sa fie optime.

7

Iti oferim feedback si iti explicam cum sa folosesti instrumentele nou create de acum incolo.

8

Te consultam pentru obtinerea celor mai bune concluzii si luarea celor mai eficiente decizii in urma procesului de evaluare.

Apeleaza la specialistii Traininguri Specializate pentru serviciul de evaluare a personalului

Contacteaza-ne acum!

Consultantii Traininguri Specializate sunt persoane cu o vasta experienta in zona resurselor umane ce au lucrat cu sute de companii mici, mijlocii si mari, atat romanesti cat si multinationale. Totodata, sunt certificati in implementarea diferitelor programe de evaluare a personalului. Asadar, experienta si cunostintele lor reprezinta un real avantaj pentru tine si compania ta.

Profita de el!

Telefon: 0770 686 119 Email: contact@trainingurispecializate.ro contact@themarkers.ro

No Fields Found.