Introdu adresa ta de email si descarca acum gratuit eBook-ul

 

Vreau sa primesc e-book-ul pe adresa de email:

Diagnoza culturii organizationale si identificarea modelului dizerabil

 

Program complex de analiza a culturii organizationale din compania ta si de proiectare a mecanismelor ce o vor transforma in cea care se preteaza cel mai bine industriei, mediului si obiectivelor voastre.

 

Cultura organizationala este ansamblul valorilor, credintelor si intelesurilor impartasite intr-o companie care produc comportamentele formale si informale ale membrilor organizatiei. Astfel, la un moment dat, aceasta ajunge sa devina un cadru de referinta al membrilor organizatiei iar formele ei de manifestare influenteaza in mare masura evolutia si performantele companiei in sine.

Cultura organizationala poate determina succesul sau esecul unei afaceri, iar concordanta dintre aceasta si obiectivele de business este primordiala in eficientizarea tuturor proceselor si activitatilor din companie si in atingerea performantei dorite.

Apeleaza la consultantii nostri pentru analiza culturii organizationale din compania ta si pentru ajustarea acesteia in cel mai eficient mod

Contacteaza-ne acum!

Diagnoza culturii organizationale se refera la identificarea acelor elemente care stau la baza actiunii si comportamentelor prezente in respectiva companie. Aceasta analiza te ajuta in primul rand sa iti dai seama care este imaginea corecta si reala a oamenilor din compania ta asupra culturii pe care ei o impartasesc, cat de adanc este interiorizata aceasta de catre membri si cat de stransa este concordanta dintre cultura organizationala reala si obiectivele afacerii tale.

Totodata, brandul companiei tale, mai mult decat un logo, un site, o culoare, este reprezentata de imaginea reala a pietii despre aceasta. In acelasi timp, modul in care ne comportam in interiorul organizatiei, modul in care noi o intelegem si o vedem, reflecta imaginea generala exterioara a acesteia. Asadar, nu putem vorbi despre un brand puternic fara o cultura organizationala sanatoasa si corelata cu obiectivele de business.

Apeleaza la consultantii nostri pentru analiza culturii organizationale din compania ta si pentru ajustarea acesteia in cel mai eficient mod

Contacteaza-ne acum!

Care sunt principalele beneficii ale analizei culturii organizationale?

\

Obtinerea unor informatii cheie pentru fundamentarea unor strategii sau politici organizationale

\

Crearea si transmiterea clara si eficienta a viziunii top managementului catre angajatii lor

\

Eficientizarea comunicarii interne prin aderarea la acelasi set clar de valori si obiective

\

Crearea unui mediu care sa favorizeze si sa sustina un brand puternic.

\

Transmiterea in piata a unei imagini clare si avantajoase a companiei si, automat, a produselor/ serviciilor oferite de ea.

Apeleaza la consultantii nostri pentru analiza culturii organizationale din compania ta si pentru ajustarea acesteia in cel mai eficient mod

Contacteaza-ne acum!

Ce vom face in urma procesului de diagnoza a culturii organizationale?

Practic, este vorba despre o reajustare a modului in care se petrec lucrurile, in care angajatii sunt obisnuiti sa reactioneze, in care comunica si lucreaza, cu scopul de a ajunge la o cultura care sa faciliteze din plin atingerea obiectivelor de business.

Consultantii identifica elementele care blocheaza performanta indivizilor, echipelor si a organizatiei in general si gasesc solutii prin care sa le elimine sau sa le amelioreze si, totodata, le puncteaza pe cele care dau un plus companiei in atingerea obiectivelor afacerii si le incurajeaza, le intaresc si le pun la baza functionarii ei.

Expertii nostri sunt persoane cu ani de experienta in zona de management si antreprenoriat, dar si in cea de consultanta si coaching in gestionarea schimbarii si a dezvoltaii companiilor romanesti sau multinationale. Asadar, aportul lor in diagnoza culturii organizationale si identificarea modelului dizerabil al celei mai bune solutii pentru compania ta, este un avantaj enorm pentru tine si afacerea ta.

Profita de el!

Telefon: 0770 686 119 Email: contact@trainingurispecializate.ro contact@themarkers.ro

No Fields Found.