Introdu adresa ta de email si descarca acum gratuit eBook-ul

 

Vreau sa primesc e-book-ul pe adresa de email:

Consultanta Managementul Schimbarii si Dezvoltare Organizationala

Vrei sa schimbi ceva in compania ta sau simti ca este loc de o dezvoltare si nu stii cum sa o aplici? Nu ai resursele sau cunostintele necesare sa implementezi o schimbare? Simti ca te-ai blocat si nu stii cum sa iesi din impas?

Serviciul de consultanta in managementul schimbarii si dezvoltare organizationala oferit de Traininguri Specializate este elementul cheie de care ai nevoie atat tu, cat si compania ta.

Apeleaza la noi pentru o schimbare eficienta si o dezvoltare de succes!

Contacteaza-ne acum!

Fie ca organizatia ta se confrunta cu o problema si esti constient ca este nevoie de o schimbare a unui departament, a unor proceduri, a unor strategii de lucru etc, fie ca trebuie sa aplici o serie de modificari in directia dezvoltarii organizationale, ai nevoie de sprijin in parcurgerea corecta si eficienta a tuturor pasilor in implementarea corecta a planului de actiune.

Managementul schimbarii este un proces complex de analiza si proiectare, strategie, decizie, antrenare, implementare a modificarilor necesare intr-o organizatie pentru aducerea acestei in punctul de performanta maxima.

Apeleaza la noi pentru serviciul de managementul schimbarii si dezvoltare organizationala!

Contacteaza-ne acum!

Cum procedam in procesul de consultanta in managementul schimbarii si dezvoltare organizationala?

1

Ne intalnim, ne cunoastem si iti intelegem compania si nevoia de schimbare.

2

Facem o diagnoza organizationala si stabilim daca perceptia ta asupra nevoii de schimbare este corecta si daca modificarile pot fi implementate cu succes.

3

Identificam elemente slabe ce pot ingreuna procesul de schimbare si te ajutam sa la gestionezi/ ameliorezi, dar si a celor forte ce faciliteaza o schimbare naturala, usoara si eficienta.

4

Elaboram planul de actiune pentru schimbare.

5

Te asistam in elaborarea procedurilor noi, a structurarii procesului de comunicare si cum sa implementezi cu success schimbarea.

6

Te insotim constant in implementarea corecta a planului de actiune si in controlul si coordonarea schimbarii propriu-zise.

7

La final, evaluam rezultatele si gradul de atingere a obiectivelor propuse

Apeleaza la noi pentru serviciul de managementul schimbarii si dezvoltare organizationala!

Contacteaza-ne acum!

Ce obiective urmarim, alaturi de tine, in procesul de schimbare si dezvoltare organizationala?

Diagnosticarea corecta a organizatiei, din toate punctele de vedere, de la echipa de top management, la liderii din companie, la angajatii din departamentele ce vor trece impreuna cu tine prin schimbare.

Identificarea surselor de presiune interna si externa ce sunt favorabile sau nu schimbarii.

Implicarea persoanelor cheie din organizatie in procesul de schimbare/ dezvoltare.

Elaborarea unui plan de actiune precum si a unuia de contingent pentru problemele ce pot aparea pe parcursul procesului.

Implementarea si coordonarea schimbarii, conform planului.

Evaluarea rezultatelor.

Consultantii Traininguri Specializate sunt persoane cu o vasta experienta atat in zona de top management al unor companii romanesti sau multinationale, directori generali, manageri regionali etc, cat si in zona de consultanta de business, avand la activ sute de companii in care au asistat si coordonat schimbari si dezvoltari. Asadar, experienta, cunostintele si capacitatea de intelegere si prevedere a situatiilor intalnite in astfel de procese organizationale reprezinta un avantaj enorm pentru tine si compania ta.

Profita de el!

Telefon: 0770 686 119 Email: contact@trainingurispecializate.ro contact@themarkers.ro

No Fields Found.