Introdu adresa ta de email si descarca acum gratuit eBook-ul

 

Vreau sa primesc e-book-ul pe adresa de email:

Clientii nostri

Au avut si au incredere in noi

Ovidiu Suteu, Director Vanzari, Ceva Sante Animale

” Feedbackul meu pentru programul personalizat pe care Traininguri Specializate Romania l-a pregatit si livrat catre noi este unul foarte pozitiv. Tin sa mentionez ca atunci cand spun feedback, inglobez aici parerea intregii echipe. Daca e sa enumar cateva motive pentru care apreciem desfasurarea “evenimentelor”, as spune asa: volum mare de informatie inteligent concentrat in doar doua zile de curs; exemplificari relevante la toate elementele teoretice; captarea si acapararea atentiei intregii echipe pe toata durata – lucru pe care in sedintele noastre nu il reusim mai niciodata; buna si prompta reactie la toate intrebarile noastre; la obiect; atitudine energica, entuziasm si profesionalism. Cu siguranta ar mai fi multe de spus, dar nu vreau sa intru intr-o analiza prea amanuntita. Pot spune ca atunci cand va fi cazul, in traininguri pe viitor in CEVA, compania voastra va fi intre primele optiuni de luat in considerare. Multumesc pentru toata implicarea” 

Sorin Faur, Partener si Director HR, BDO Audit Romania

” A fost un proiect de succes care ne-a ajutat sa punem un bun inceput in schimbarea culturii noastre de business. Dupa acest curs, colegii nostri sunt mai relaxati in ceea ce priveste initierea sau sustinerea unei convorbiri telefonice. Trainerul a avut un rol fundamental in acest proces, mentinand un climat placut şi incurajator, permitand fiecarui participant sa intervina si sa se exprime, sa isi depaseasca retinerile si sa exerseze abilitatile invatate. Folosind interactivitatea si tactul, Alexandru a reusit sa transmita elementele fundamentale ale cursului intr-o formula practica şi atractiva: nimeni nu a ramas indiferent, toti au plecat castigati! Ne bucuram ca am sustinut acest curs. Multumim si… bravo trainerului!” 

Stefan Monea, Customer Service Manager, Lista Firme Romania

” Am apelat la Alex si la compania lui cu incredere, la recomandarea unei cunostinte ce beneficiase la randul ei de serviciile profesioniste ale tanarului trainer. Cursul a fost unul practic, interactiv, cu solutii concrete la problemele discutate. Informatiile prezentate au fost bine structurate, cu o gramada de exemple practice, roll-play-uri si activitati ce nu au facut decat sa confirme bogata experienta in telesales pe care Alex o are. Apreciez follow-up realizat ulterior cursului, prin care ne-am putut da seama cat am evoluat si ce mai trebuie schimbat. Alex Dinu, cu pregatirea, determinarea si seriozitatea de care da dovada, va ajunge (daca nu deja este) in scurt timp unul din top-trainerii la nivel national.” 

Florinel Diaconu, Head of Rent a Car Department, Hertz Romania

” Salut. O recomandare simpla si sincera pentru trainingul de vanzari la care am participat: UTIL , PLACUT, mai vreau! ” 

Carmen Simionescu, Managing Director, Acentria Consulting

” Acest training pentru mine a insemnat un pas foarte important in activitatea de antreprenoriat. Pentru a incepe si dezvolta un business ai nevoie de abilitati de vanzari si de aceea decizia de a participa la acest curs a fost foarte buna. Partea teoretica s-a imbinat  foarte bine cu exercitiile si exemplele practice din experienta voastra in  vanzari . Cursul a fost interactiv, bine structurat si a fost prezentat astfel incat informatiile sa fie intelese si asimilate de toata lumea. Multumesc inca o data! ”

Doina Tudosa, Sales Representative, InZonaTa.Ro

”Salutare. Mi-a facut placere sa particip la acest curs. Mi-am dat seama de anumite lucruri, cat si greseli pe care le fac/faceam si care imi afectau vanzarile. Atmosfera a fost placuta datorita celor doi traineri, dar si celorlalti cursanti pe care am avut placerea sa-i cunosc. Va multumesc pentru tot”

Carla Stanciu, Namicon Testing

” Eu parerea mi-am spus-o live chiar la final si mi-o pastrez inca ! La aceasta intalnire-training am invatat, am socializat, m-am autoevaluat, mi-am descoperit punctele forte, dar si pe cele slabe – pe care mi-am propus sa le imbunatatesc.  Concluzie? Chiar mi-au placut cele 2 zile petrecute impreuna, nu am avut timp sa ma plictisesc ! As participa inca o data cu mare drag la ceva similar.”  

Marcela Boboc, Sales Manager, SEA Romania

” Despre dl Alexandru Dinu sau ce inseamna sa fi trainer in vinzari . . . Am ales acest Workshop, “Excelenta in vanzari”,  pentru a incerca sa imi organizez mai bine munca,  sa invat sa comunic cu clientii, sa ma fac bine inteleasa. Sincer, am fost reticenta la inceput cind am vazut cat de tanar este dl Alexandru Dinu. Ma asteptam la multa teorie, mult de scris, plictiseala si dureri de cap in momentul in care nu mai intelegeai nimic. Am avut o surpriza foarte placuta, inca de la primele minute, cand au fost facute prezentarile. Datorita stilului direct si neconventional, a atitudinii relaxate a trainer-ului, cat si a atmosferei create, a fost foarte usor sa fiu atenta pe tot parcursul workshop-ului. O data cu participarea la acest workshop, “Excelenta in vanzari”, am aflat anumite tehnici de abordare a unei negocieri, ce expresii nu ai voie sa folosesti, cum sa iti pui in valoare produsul, dar si ce calitati iti  trebuie ca sa fii un bun om de vanzari. Cele doua zile de Workshop au trecut  repede, dar am ramas cu o impresie foarte frumoasa despre dl Alexandru Dinu si depre cursul pe care il tine. Multumesc pe aceasta cale dlui Alexandru Dinu  pentru cele invatate, pentru admosfera creata in timpul Workshop-ului, pentru informatiile si sfaturile primite.” 

Milan Banjac, CEO, Tin Factory Romania

” Am participat la numeroase traininguri tehnice, seminarii, conferinte in tara si strainatate si am si organizat cateva in cadrul asociatiilor noastre de breasla, din care am inteles care este elementul care conteaza cel mai mult pentru un training reusit. Acela este: persoana trainerului. Trainerul face totul. Alexandru Dinu este un tanar carismatic, un aliaj rar intalnit intre o aparenta de poet si competenta unui profesionist remarcabil, cu un calm in exprimare si o viteza in gandire, in spatele careia se ascunde un spirit nelinistit, curios si in permanenta miscare, dornic de noi provocari. Pe angajatii mei, si am fost vreo zece cu totii la trainingul de vanzari, i-a cucerit modul lui de prezentare foarte viu, plastic, concret, realistic, dar si alegerea inteligenta a jocurilor si a metaforelor, demonstrand importanta comunicarii si imperfectiunile ei, precum si esenta muncii in echipa. Bine conceput, bine structurat si bine condus prin etape, trainingul a fost urmarit foarte activ si atent de toata lumea (bine am facut ca am ales o zi nelucratoare, linistita). La sfarsitul trainingului fiecare participant s-a ales cu o lista lucrurilor pe care si-a propus sa le schimbe singur in modul propriu de a vinde. Mi s-a parut foarte important si follow-up-ul, adica urmarirea evolutiei personale a fiecaruia in lunile de dupa training, cat de mult din cele invatate a implementat in munca si in tabieturile sale. Ca si managerul firmei – gazda, pot spune ca sunt foarte multumit de calitatea trainingului si competenta si nivelul profesional al lui Alexandru Dinu. Este fara indoiala vorba de un trainer de mare clasa pe care vom dori sa-l vedem cat mai curand din nou printre noi.” 

Echipa Ronexprim

” Va multumim pentru trainingul “Excelenta in vanzari” pe care l-ati sustinut in 7 sept pentru angajatii Ronexprim. Desi a fost o sarcina dificila, se pare ca ati indeplinit-o foarte bine! Felicitari si mult succes in continuare!” 

Catalin Bucataru, Bionorica Medical

” Ma bucur si eu ca am avut ocazia sa ne cunoastem si ca am putut aprofunda impreuna si cu ceilalti colegi informatiile, foarte utile, impartasite prin cursul tau. Asa cum am spus si la finalul cursului o sa pun in practica ceea ce am descoperit impreuna ca fiind util pentru a deveni un vanzator de succes.” 

Alina Mihaela Sofica, Freelancer

” Cu adevarat interesant si constructiv acest curs de comunicare eficienta. Am realizat, inca de la inceputul cursului, asa cum arata si titulatura lui, faptul ca este foarte bine structurat, atingand principalele obiective ale unei cat mai eficiente comunicari. Un alt aspect interesant l-a reprezentat interactivitatea, astfel ca, jocurile de rol prin care au fost implicati toti participantii a dat o nota aparte cursului. Personal, consider ca participarea la acest training m-a ajutat pe deplin. Felicitari organizatorilor! La cat mai multe astfel de cursuri! Recomand cu incredere celor interesati. ”