Introdu adresa ta de email si descarca acum gratuit eBook-ul

 

Vreau sa primesc e-book-ul pe adresa de email:

Assessment Center

 

Program complex de evaluare a personalului, la nivel individual si la nivel de echipa

 

Evaluarea eficace a personalului unei companii reprezinta un element cheie in dezvoltarea sanatoasa a acesteia. Centrul de evaluare (Assessment Center) reprezinta un mix foarte bine gandit si structurat de metode si instrumente folosite pentru atingerea maximului de performanta al angajatilor din orice companie.

Spre deosebire de alte metode de evaluare a angajatilor, Assessment Center presupune pe langa identificarea competentelor si a comportamentelor actuale si identificarea corecta a potentialului, a zonelor de maxim interes si performanta, dar si a celor care prin evoluatia lor fireasca pot avea un impact negativ asupra eficientei si motivatiei persoanei in cauza.

Apeleaza la specialistii Traininguri Specializate pentru serviciul Assessment Center

Contacteaza-ne acum!

Principalele beneficii

Assessment Center-ul ofera rapoarte individuale sau de echipa ce pot fi indreptate in numeroase directii, precum: promovarea unor angajati, schimbarea responsabilitatilor in echipa, observarea si imbunatatirea unor deficiente din organizatie, precum si lipsa unei bune comunicari interne, nevoia unor proceduri noi, sau investirea unor bugete mai mari in dezvoltarea angajatilor.

Assessment Center-ul ofera rezultate ce pot fi indreptate in numeroase directii, precum promovarea unor angajati, schimbarea responsabilitatilor in echipa, observarea si imbunatatirea unor deficiente din organizatie, precum lipsa unei bune comunicari interne, nevoia unor proceduri noi, sau investirea unor bugete mai mari in dezvoltarea angajatilor.

Este un serviciu adaptabil pentru toate tipurile de companii si de echipe, intrucat toate instrumentele folosite sunt utilizabile pentru orice fel de personal, orice fel de business.

Apeleaza la specialistii Traininguri Specializate pentru serviciul Assessment Center

Contacteaza-ne acum!

Cum vom colabora?

1

Ne intalnim, ne cunoastem si facem toate demersurile pentru a intelege obiectivele tale.

2

Stabilim impreuna care sunt competentele si echipele ce vor fi evaluate.

3

Setam obiectivele procesului ce va avea loc.

4

Proiectam procesul  si punem la punct proiectul de assessment center pentru compania ta.

5

Stabilim metodele si instrumentele ce vor fi folosite in acest proces.

6

Implementam centrul de dezvoltare si evaluare si livram programul

7

Iti raportam si iti oferim feedback. Iti explicam toate concluziile si iti oferim consultanta in stabilirea strategiei ce trebuie aplicata in compania ta.

Assessment Center by Traininguri Specializate. Cea mai eficienta metoda de evaluare si dezvoltare a resurselor umane din compania ta.

Contacteaza-ne acum!

Instrumentele pe care sunt certificate international si sunt folosite in toata lumea pentru dezvoltarea corecta si eficienta a organizatiilor. Totodata, specialistii nostri sunt certificati pentru aplicarea acestora, deci au expertiza necesara pentru a trage cele mai bune concluzii si a te ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru dezvoltarea indivizilor, echipelor si intregii tale companii.

Iata doar o parte dintre testele si intrumentele pe care le folosim in cadrul proceselor de Assessment Center

Belbin Team Rolls

Californian Psychological Inventory

Strenght Deployment Inventory

etc.

Alege serviciul nostru de assessment center pentru o evaluare corecta a personalului din compania ta si pentru alegerea celor mai buni oameni in cele mai potrivite pozitii.

Consultantii nostri sunt gata sa te ajute sa identifici cele mai importante elemente ce stau la baza unei evaluari corecte a angajatilor si echipelor tale, sa implementezi cel mai eficient centru de evaluare si dezvoltare si te asista in procesul de concluzionare si luare de decizii eficiente. Vorbim despre persoane care detin o experienta valoroasa in zona de HR a unor mari companii romanesti sau multinationale, cu mii de angajati evaluati. Totodata, toti specialistii care iti stau la dispozitie au recrutat sute de persoane pentru pozitiile de management ale companiilor din care au facut parte sau cu care au colaborat, iar expertiza lor, ca echipa, este un plus urias pentru afacerea ta.

Profita de el!

Telefon: 0770 686 119 Email: contact@trainingurispecializate.ro contact@themarkers.ro

No Fields Found.