Introdu adresa ta de email si descarca acum gratuit eBook-ul

 

Vreau sa primesc e-book-ul pe adresa de email:

Traininguri si cursuri pentru companii

Firma de training ce ofera servicii de team building si cursuri de vanzari, management, leadership, comunicare, marketing

Misiunea Traininguri Specializate Romania este aceea de a oferi solutii eficiente, practice si care sa aduca rezultate evidente companiilor romanesti care cred ca succesul este atins prin intermediul echipelor proprii.

Realizam toate acestea prin intermediul cursurilor si al programelor de training pe care le livram, prin intermediul sesiunilor de coaching si de consultanta pe care le oferim managerilor companiei si membrilor echipelor, prin programe de team building unice in Romania.

Servicii de training si cursuri specializate dedicate  companiilor interesate de dezvoltarea oamenilor.

Oferim cursuri de management, training in vanzari si marketing, curs de comunicare interna si externa, training de public speaking si programe intensive de antrenare a anagajatilor.

Pentru ca antrenam performanta.

Programele de training oferite de catre noi sunt unice pe piata de cursuri specializate din Romania

Toti consultantii Traininguri Specializate Romania sunt specialisti practicieni in domeniile in care ofera consultanta si serviciile de training. Astfel dedicam profesionistilor cursuri dedicate eficientizarii activitatii de vanzari, management si nu numai. Consultati acum programele de training dedicate companiilor care cred ca resursa principala a unei afaceri este reprezentata de oameni.

Cursuri vanzari | Cursuri management | Cursuri marketing | Cursuri leadership | Cursuri public speaking | Cursuri negociere | Cursuri comunicare